Продукти

Предлагаме Ви широка гама от продукти

Изолационни плоскости

Профилирани изолационни плоскости
Най-големите проблеми при топлоизолацията на сграда са т.нар. термомостове. Едни от тях са фугите между изолационните плоскости, които улесняват топлоотдаването от стените. С профилираните изолационни плоскости ENERGOPLAST този проблем е решен, понеже листовете се застъпват в краищата.

Дюбели за топлоизолация
Маримпекс ООД е дистрибутор на дюбели за топлоизолация на Starplastik – Турция, един от най-големите производители на дюбели. Дюбелите са проектирани специално за работа в зидария с големи кухини /тухли четворки/, където фиксирането е сериозен проблем. С широката си отваряща площ и високата си еластичност те са най-добрият избор за укрепване на топлоизолацията. Предлагат се в размери от 10х100 до 10х180 мм.

Система за топлоизолация
Предлагаме всички компоненти за интегрирана топлоизолационна система от реномирани производители. Материалите се влагат в изпълнявани от нас обекти от 2005 г. и са с безупречно качество на много атрактивни цени.

EPS гранули за пенобетон
Топчета от стиропор, които се влагат в изолационни бетонови смеси.

Нестандартни детайли от EPS
Разполагаме с CNC рутер, с който можем да изрежем произволна форма от EPS. Представяме ви някои от продуктите, които произвеждаме за наши партньори
- предпазители за промоционални чаши
- предпазни ъгли за опаковки
- холкери за подове и тавани от стиропор
- капачки за покриване на дюбели ф30-ф60 мм
- изолация за тръби
- заготовки за мелеби и спа-центрове от EPS
- обемни букви и форми
- детайли по проект на клиента

Декоративни фасадни и интериорни профили с покритие
Декоративните фасадни и интериорни профили са естетическият детайл, който превръща всяка фасада в произведение на изкуството. Богато разнообразие от форми, еластично полимерно покритие, готово за боядисване в произволен цвят и ниска цена – това е най-краткото описание на декоративните профили ЕNERGOPLAST.

Галерия