За Нас

Маримпекс ООД е учредена през 1994 г. с цел осъществяване на вътрешно и външнотърговска дейност. През 2004 г. инвестирахме в съвременно оборудване за производство на EPS изолационни плоскости ENERGOPLAST предвид нарастващата нужда от саниране на старите сгради и топлоизолация за новото строителство. Производството ни е разположено в собствена складово-производствена база от 11 дка в гр. Пловдив, разполагаща с 5000 м2 покрити халета и собствен ЖП коловоз. Това ни позволява да поддържаме постоянни големи складови наличности изолация и максимално бързо обслужване на клиентите. В производствената ни гама влизат над 10 различни типа EPS изолация, които покриват всички приложения в строителството. През 2006 г. успешно внедрихме система за управление на качеството ISO 9001:2000, която развиваме постоянно.

През 2008 подновихме изцяло производствените си мощности, като разширихме капацитета над 10 000 м3/месечно. Високият контрол на продукцията и безупречното качество на произвежданите топлоизолации ни правят предпочитан доставчик на едни от най-големите складове за изолации в страната. Разполагаме и с технологично оборудване за стабилизация на изолацията, което удължава значително експлоатационния й срок и го прави съпоставим с живота на сградата. От 2009 произвеждаме и графитна топлоизолация, която има над 30% по-добри изолационни свойства и в момента е хит на европейския пазар.

Използваме най-качествените суровини от реномирани производители.
Топлоизолацията с марка ENERGOPLAST е покрила успешно няколко милиона м2 фасади от пускането на пазара през 2004 г.
Наред с произвежданата от нас фасадна топлоизолация предлагаме и останалите компоненти за интегрирана топлоизолационна система /ETICS/ - лепила, мрежи, шпакловки и мазилки.

През 2011 г. пуснахме на пазара и нов продукт – декоративни фасадни и интериорни профили с полимерно покритие. Предлагаме над 100 модела по каталог, както и производство по желание на клиента.

С топлоизолацията ENERGOPLAST получавате солиден и надежден партньор.

За Нас